Een vakantie met Swinger Holidays?

Hieronder lezen jullie zo’n beetje hoe een vakantieweek met ons loopt.

Na aankomst van jullie in de vertrekhaven volgt een eerste kennismaking met ons en de gasten die eventueel al aan boord zijn. Breng de bagage aan boord en kleed je even om. Na een vermoeiende reis is het heerlijk om iets anders aan te trekken en je even te kunnen verfrissen. Mochten we nog moeten wachten op anderen of is het schip nog niet schoongemaakt, ga dan gezellig een wandelingetje door de stad maken. We varen dan in de middag naar onze thuishaven, waar we de nacht doorbrengen aan boord van het schip.

1Als we in een haven liggen is ieder vrij te gaan en staan waar hij wil, meestal gaan we gezamenlijk naar een leuk restaurantje. De kosten voor het eten en drinken aan wal komen dan voor eigen rekening. Mochten jullie echter aan boord willen eten dan hebben wij daar geen bezwaar tegen. Bedenk wel dat de ruimte benedendeks erg krap is en de keuken maar twee pitjes heeft. Jullie moeten dan ook zelf je maaltijd bereiden.
Tot nu toe is dat nooit gedaan en voor de prijzen in een Grieks restaurant hoef je het zeker niet te laten. Voor gemiddeld 15 Euro per persoon heb je een voorgerecht, hoofdgerecht en drankjes. Het is trouwens veel gezelliger met z’n allen te gaan eten. Wij weten welk restaurant het beste is.

 De volgende ochtend staat het ontbijt klaar en als iedereen vertrouwd is met de boot gaan we varen. Afhankelijk van wind en weer overleggen we wat we gaan doen. Zwemmen in een stille baai, een stuk zeilen, een ander havenplaatsje bezoeken. Aan het eind van de dag komen we dan in de volgende haven aan en spreken we af hoe laat en waar we gaan eten. Zoals gebruikelijk in een plaatselijk restaurant.

7

Tijdens het varen en ook als we in een stille baai liggen zullen jullie merken dat erotiek aan boord heel normaal gaat worden. Soms lekker met je eigen partner, de andere keer met anderen en wie weet ook eens lekker met jezelf bezig kunnen zijn. Uiteraard laten we niets van onze hobby merken als we een haven bezoeken.

yacht1

Aan boord is voldoende drank en hapjes aanwezig om de dag door te brengen. Liggen we een avond in een stille baai, dan maken we er een leuk feest van. Muziek, dans, erotiek. Alles is dan mogelijk zonder andere te storen.

 

 

 

 Wij hebben een profiel op SDC. Maak hieronder je gratis profiel aan.